TJOO !

Torsdag är det idag, det innebär att det snart är lov ! Bara 1 ynka dag kvar !! Och jag tror vi alla längtar till att få komma hem.

Idag på träningen gick vi upp på skutan, det var inte lika kallt och det blåste inte lika mycket som i söndags, dock var det glashalt för all snö (som låg överallt) ovanför trapporna hade frysit så att vi höll på å dö! det var nästan omöjligt att gå upp , men profsiga som vi är klarade vi det  :P fast inte ända upp denna gång heller :( Fick vända precis innan toppen för det gick inte att ta sig upp. Men värre var det när vi skulle nedför. Man halkade verkligen hela tiden.

Kan ju berätta lite om morgonstyrkan. Vi tjejer i ettan hade masat oss upp kl 5:50 för att vara på gymmet 6:00 dvs 30 min innan vi egentligen skulle börja. Det var ju för att vi skulle bli klara tidigare och kanske hinna vila lite efter frukosten :P
Men icke då , det ville sig inte.. :( för våra kort funkade tydligen inte , så vi kom inte in för än typ 20 över., men men  :) det var ju kul att få lite frisk luft så där på morgonkvisten. eller... x)

Godnatt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0