Pass två denna härliga dag

Walla ! vare sig ni ville det eller heller vill att vi skulle skryka med eller kanske till och med gräva ner oss, så lever vi ! Löpning och styrka - eller ska vi säga "försöka ta sig fram utan att bli för blöt och försöka hålla sig så att ingen olycka ska ske" Tror det blir att införskaffa sig ett par isdobbar till nästa höst/vinter/vår, de finns väl sånna till skor också?  Skulle underlätta en hel del.

Jaja iaf tillbaks till dagens träning.. Evelina, Julia och Louise stack efter sammlingen ut först av alla ut i det härliga vädret. först slår en insikt ner i Evelinas huvud: Kissis Kissis ! då börjar vi andra tänka och känna efter.. Humm Kissis Kissis! Men som tur var så har vi alltid en nödlösning på såna här krisproblem. Biblioteket ! efter ett antal sånna här sitiuationer så är vi proffs på att finna lösningar, In snabbt som attan, och vilka möter vi inte? Joorå tre små töser från 2:an och 3:an, Ojsan! Vi kom iaf iväg efter att alla uträttat sina behov. resten av jogg-turen flöt på utan större skador, ett antal blöta sockor men inget mer.

Styrkan tycker vi är som rena drömmen! vem kan inte älska den, med all skön musik, ett riktigt gung över hela salen. Härligt! Det var ett lite lättare pass idag och de gick väl fint!

vad vi gjort efter träningen talar vi inte om.. Hihi lite privatliv ska vi då ha !

Kram Louise

Childhoodsdays

Tisdag 31/3-09, hejdå dagen, du kommer aldrig igen... MEn glada är vi ändå! om en lite mördbulltade efter dagens pass..

Evelina och Louise var ute på de vanliga distanspasset, tog sig fram i den otroliga farten av ca 1km/h när plötsligt en liten tomten springer fram och lägger sig under Evelinas skidor :O Och vad kan en lite försvarslös flicka då göra? inte mer än att svänga ut ur spåret och slänga sig på marken, Den andra flickan Louise kommer åkande ungefär 1 decimeter  bakom utanför spåret och ser tomten sitta fast under Evelinas skidor, hon släpper den grymt fokuserade blicken från spåret och kollar storögt på tomten. Ni förstår ju själva vad som sedan hände.. Louise far med fullfart in i Evelina som ligger och bråkar med tomten på marken, Louise skidor sprättar in i evelinas sida och hon flyger över. Flickorna ligger sedan ganska orörliga på marken och vet inte om dom är döda eller levande. Allt material var helt och flickorna fick inga bestående men, bara ont i sidan och ont i magen.

Det återstår att se om flickorna kommer överleva dagens andra pass... ni lär ju märka om vi hör av oss här eller inte.

Kram Louise

Första gången som man e, riktigt kär

Heej, nej nu hade jag tänkt att försöka få igång bloggen igen ! Let´s try.
Det är sjukt hur fort tiden går , snart är vårt första år på skidgymnasiet avklarat! helt galet! :)

Måndag den 30/3- ingen träning så vad passar vi på att göra....? JO just de fika en massa tårta och maränger! Oja, tanken var väl att få i oss tillräckligt med mat och att sedan köra lite styrke träning, allt för att aldrig mer bli retad för våra "för små muskler" och ALDRIG några mer fladdrande tävlingsdräkter/tights ! Fast... vi orkade inte riktigt med styrke träning efter allt svullande så vi smög ner till bastun och stekte istället! kan man ha det bättre? Nee! :)


Under säsongen 08-09 har vi blåbär lärt oss att valla ! De trodde ingen i början av året.. så sug på den!
Även om jag mot alla odds kan erkänna att ibland så blir det fel.. tror vi är proffs på att valla för att få sämre fäste (!) bara att fråga om ni har funderingar över vallning.


Vi har jävligt roligt också! de ska ni veta, tror nog inget annat skidgymnasium har så roligt som vi har det, helt seriöst. För seriösa det är vi ALLTID ! 24/7 52 veckor om året så de så! okejokej jag vet vad ni tänker: det går ju bara inte! och visst såklart det finns svackor med lite osäriöshet som "host" några inspelade filmer som "host" är fina. Men man är väl inte mer än människa? eller ?;)

Kram Louise

SM !

Nu är de dags för ett inlägg nu när SM har börjat och allt.
Igår fick skidgymnasiet 2 medaljer i H 17-18 genom Henke och Arvid, och det var massa andra fina prestationer också, så jag tyckte dom gjorde ett fint jobb :)
Idag är de sprint, Simon vann prologen och de var 14 andra som också gick vidare från gymnasiet.
Så nu ska de bli kul att se hur de går för dom i prologen :)

Lycka till allihopa :D
/ Linnéa

RSS 2.0