Skellefteå

Nu har första junior cupen för i år avverkats, och eftersom inte jag är med så tänkte jag ta ansvaret att rapportera hur de gick för dom .

RESULTAT:

D 17-18:
4 Johanna
19 Julia
21 Evelina
25 Emma W
26 Louise

D 19-20:
12 Jennie
14 Rebecka

H 17-18:
3 Arvid
4 Henke
9 Rasmus
11 Oskar
13 Simon
17 Jimmy
20 Mathias
43 Jakob

H 19-20:

10 August
26 Johan
39 Magnus
44 Sebastian
45 Linus

Tyckte dom flesta gjorde ett bra lopp där uppe :)
Jag hoppas att det är någon annan som skriver en rapport om hur de var att tävla här sen ;)

Och sen kan vi ju ge Johan Olsson ett GRATTIS för hans första världscup seger :D

Kötta järnet imorgon igen nu alla järpen åkare :D

/ Linnéa

Skellefteå

HEEEj ! nu sitter vi här på skellefteå campin efter en rolig och händelserik bil resa ! resan på nätta 6,5 timme gick fort ! HAHAHAHA vi han med några filmer och en hel del ätbart . och skratt dårå förstås !

Nu sitter vi i Villan och lyssnar på musik, tänkte gå och check in hos dom andra nu snart. Banorna ser fina och jobbiga ut, Nu dra det ihop sig ! Vi återkommer med mer information. ps. Korvgubben är att rekomenderas (Y)

Louise och Julia !

Onsdag den 10 december

FY PÅ OSS ! vad är nu detta ? nej just det inget , det är inget det är !  Finns inga förklaringar alls utom att vi är lata.


Vi har hunnit med några tävlingar här också, den första för många av oss var i Östersund. Mass start ! det var roligt att få komma igång igen ! på bilden är det en prao Therese, julia, evelina och louise som är glada efter tävlingen !


Vi har haft peppar hus baknings tävling. En väldigt seriös tävling, Men som tävlings människor så tar vi ju allt seriöst eller hur ? HAHAHAH temat var iaf något som kunde förknippas med Skidgymnasiumet här upp ! temat tolkades på många olika sätt , Det blev tillslut ett coop , en blodpudding, en åreskuta, ett JAS 39 Gripen, en borg med soldater och ett Ramsu Hotell. Riktigt vackra skapelser tycker jag . Personlige skulle jag nog rösta på Coop. ;)


Vi har vart ute på många många fina skid pass tillsammans ! och nu för tiden har det vart jätte kallt. Minus 20 grader,  men vi har väldigt trevligt ändå. :)

Imorgon den 11 december lastas bussarna och vi kör norrut till Skellefteå för Junior cups dax ! Önska oss lycka till ! !

De ska till att bli skärpning, de ska jag se till . over and out / louise

RSS 2.0