hon kommer med solsken

igår fick vi ett superhärligt pass på cirkus 1:15 i världens stekväder !efteråt var det styrka. Och fy satan vilken (härlig?) träningsverk vi har idag, Hahaha, helt sjukt.
tragiskt nog regnar det nu :( hoppas det blir bättre väder senare, och vi som hoppats på en "skare-säsong" , det ser inte så ljust ut nu.

Kan oxå berätta att vi hade tjejkväll igårkväll med alla brudarna på gymnasiet. spelade lite spel, åt tacos och dansade ;) hihi det var skoj och måste göras om. :))

Snart är det lov - det gillar vi !

kram jullan

Super dag i Piteå

Idag har kämparna uppe i piteå kämpat sig igenom prologer på 3 respektive 5km. Tävlingen var ändå en fristående tävling men den fortsätter imorgon också. Krångligt men så äre.
Resultaten var jätte bra och alla var hur duktiga som helst!

D17-18
2. Johanna Meyer Östersund SK
16. Emma Wikberg Funäsdalen IF
18,  Evelina Bångman Offerdal SK
22. Julia Jansson Månkarbo IF

D19-20
10. Jennie Jirhed Östersund SK
18. Ida Indahl Östersund SK
36. Jill Johansson Timrå SOK

H19-20
24. Johan Ilhamn Östersund Sk
34. Linus Persson Hudiksvall IF
47. Christian Persson Spölands IF
53. Magnus Engberg Selånger SOK

H17-18
2. Simon Persson Spölands IF
8. Oskar Kardin Offerdals SK
10. Henrik Rosén Lucksta IF
19. Arvid Elffors Lucksta IF
21. Jimmy Emilsson Offerdals SK
25. Mathias Jonasson Östersunds SK
44. Jakob Sundin Nordingrå SK
46. Daniel Karlsson Östersund SK

Som ni ser HUR braiga som helst :) hejahejaheja på imorgon också vänner.

På plats.

jaha, då börjar det dra ihop sig för den sista cupen som äger rum i piteå. resan på dryga 8 timmar hit igår gick fint, vi hade skoj i bussen...emellanåt ;) haha

Jag har varit och kollat banorna idag, det är en himla stor slalombacke man ska uppför. :o Men annars är det en fin bana, och det ska bli riktigt spännande och kul ! Nu håller vi tummarna inför imogon och hoppas på bra resultat av järpenfolket ;) Öööössssss!!!!!!!! Wohow! :D :D det här klarar vi !

kram julia

Take off

Idag den 2 april klockan 8 rullar två fullproppade bussar ut från parkeringen...MOT PITEÅ! det är den avslutande junior cupen som hägrar och ungdomarna är förväntansfulla. På lördagen ska dom kämpa sig igenom en prolog på 3km för både killar och tjejer, på söndagen startar man sedan i jaktstart 10 km för tjejerna och 15km för killarna. Vi önskar ALLA ett stort och varmt lycka till, Ge allt nu snyggingar!

1 AprilDet vi  har kommit fram till är att fytusan vad härligt det är när man är ute i spåren och svettas och så plötsligt ser man en Bänk !!!! Det är inte varje dag man kan bli så glad.  Vi gillar verkligen att steka, denna video fick vi tillägnade åt oss under årets usm http://www.youtube.com/watch?v=cEzQNYjD2Gk 
Dagens pass var ett "gör som du känner" pass så vi passade på att leka lite.. fart-lek :) Spratt i bena och svetten pärlade sig i pannan medans vi kämpade i den blöta snön! sen hittade vi den där omtalade bänken och satte oss.

Ett stort problem är vart vi ska ta vägen nästa år, vi har en del allternativ. antingen hitta nån gammal husvagn och parkera utanför hemmet, kan säkert få nån av dom nya ettorna att slänga ut en skarvsladd så vi kan få el. eller så har vi hört att dom säljer billiga tält på ÖB, de skulle vara rätt praktiskt, vi kan ju liksom bo vart vi vill! hur coolt som helst. Allternativ tre kan vara att ta sig in i Röjsmo hallen och ocupera ett omklädningsrum, sätta för några bräder så inga hockyspelare kommer in, så äre ju kirrat ! De är svåra beslut vi lever med varje dag.. eller skjuter framför oss varje dag rättare sagt.Det pågår skönhets salong på elevhemmet just i skrivandets stund. Riktigt trevligt, även om killarna inte riktigt förstår varför man måste ha nagellack på tånaglarna när ingen ser dom ändå. Men DHA?? när man duschar och sover tex !!!!!!!

Kram Louise

RSS 2.0