vi vill ha den största popcorn-menyn ni har!

vi har hittills haft några riktigt bra pass :) rullisar, styrka spänst, löpning mm. nyss hemkomna från bio - flickan som lekte med elden. de var skoj! 

Nu spelas det kort förfullt här. Och fuskas gör det oxå hör jag..


// jullan

efterlängtat läger!

ja mina vänner då var vi på plats i östersund för en veckas läger! vädret har iallafall inte visat sin sämsta sida vilket uppskattas, perfekt träningsväder :) nu har vi ätit och tränat ett pass - stavgångsintervaller på frösön.

nu ska vi iväg och handla ! see ya. // jullan ♥

090912

heejhopp, det är mycket roligare att laga mat till två, tycker julia som står och kokar ihop ett mästerverk medans jag sitter och letar bra musik och underhåller henne.

veckan som har gått har innehållit allt som en vecka borde innehålla. Fjällorientering, hårda styrke pass, härligt skutan test, ett väldigt givande och kul teknikpass och som avrundning på skolveckan stakade vi oss upp för hela vålådals backen !

Så idag hade vi en välförtjänt vilo dag, och eftersom vi så gärna ville att dom små ettorna som var kvar i helgen skulle slippa möggla på hemmet så erbjöd vi dom att följa oss till åre, men ikke ikke, dom ville hellre sitta på hemmet. Så julia och jag åkte själva, vi hittade en hel del spännande grejer och hade en ubbermysig dag.. okej de blev lite kallt och ett eller två missöden men INGet får oss ur humör!

MATEN är klar ! hejdå

Kalla det vad du vill .

två härliga veckor har passerat med väldigt bra träning och lite mindre bra väder. Somliga skulle kanske påstå att vi är sjukt otränade eftersom hela gänget fick en härlig men hemskt träningsvärk som gjorde att vi knappt kunde gå , stå och ligga. Vi skyller allt på eh... tja.. man ska väl inte skylla på något kanske utan ta det som en man. 
Ceeeeeee Yaaaaa !

RSS 2.0