Onsdag den 10 december

FY PÅ OSS ! vad är nu detta ? nej just det inget , det är inget det är !  Finns inga förklaringar alls utom att vi är lata.


Vi har hunnit med några tävlingar här också, den första för många av oss var i Östersund. Mass start ! det var roligt att få komma igång igen ! på bilden är det en prao Therese, julia, evelina och louise som är glada efter tävlingen !


Vi har haft peppar hus baknings tävling. En väldigt seriös tävling, Men som tävlings människor så tar vi ju allt seriöst eller hur ? HAHAHAH temat var iaf något som kunde förknippas med Skidgymnasiumet här upp ! temat tolkades på många olika sätt , Det blev tillslut ett coop , en blodpudding, en åreskuta, ett JAS 39 Gripen, en borg med soldater och ett Ramsu Hotell. Riktigt vackra skapelser tycker jag . Personlige skulle jag nog rösta på Coop. ;)


Vi har vart ute på många många fina skid pass tillsammans ! och nu för tiden har det vart jätte kallt. Minus 20 grader,  men vi har väldigt trevligt ändå. :)

Imorgon den 11 december lastas bussarna och vi kör norrut till Skellefteå för Junior cups dax ! Önska oss lycka till ! !

De ska till att bli skärpning, de ska jag se till . over and out / louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0