Pass två denna härliga dag

Walla ! vare sig ni ville det eller heller vill att vi skulle skryka med eller kanske till och med gräva ner oss, så lever vi ! Löpning och styrka - eller ska vi säga "försöka ta sig fram utan att bli för blöt och försöka hålla sig så att ingen olycka ska ske" Tror det blir att införskaffa sig ett par isdobbar till nästa höst/vinter/vår, de finns väl sånna till skor också?  Skulle underlätta en hel del.

Jaja iaf tillbaks till dagens träning.. Evelina, Julia och Louise stack efter sammlingen ut först av alla ut i det härliga vädret. först slår en insikt ner i Evelinas huvud: Kissis Kissis ! då börjar vi andra tänka och känna efter.. Humm Kissis Kissis! Men som tur var så har vi alltid en nödlösning på såna här krisproblem. Biblioteket ! efter ett antal sånna här sitiuationer så är vi proffs på att finna lösningar, In snabbt som attan, och vilka möter vi inte? Joorå tre små töser från 2:an och 3:an, Ojsan! Vi kom iaf iväg efter att alla uträttat sina behov. resten av jogg-turen flöt på utan större skador, ett antal blöta sockor men inget mer.

Styrkan tycker vi är som rena drömmen! vem kan inte älska den, med all skön musik, ett riktigt gung över hela salen. Härligt! Det var ett lite lättare pass idag och de gick väl fint!

vad vi gjort efter träningen talar vi inte om.. Hihi lite privatliv ska vi då ha !

Kram Louise

Kommentarer
Postat av: Becka

Ja det är väl för underbart att iaf en gång i veckan få känna sig som "sveiges coolaste brudar" ;);)

2009-04-01 @ 19:35:07
URL: http://rebbens.blogg.se/
Postat av: louise

jamen ellehur :) hihi en dag på året gåre väl bra ;)

2009-04-01 @ 20:50:20
URL: http://louiseliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0