Första gången som man e, riktigt kär

Heej, nej nu hade jag tänkt att försöka få igång bloggen igen ! Let´s try.
Det är sjukt hur fort tiden går , snart är vårt första år på skidgymnasiet avklarat! helt galet! :)

Måndag den 30/3- ingen träning så vad passar vi på att göra....? JO just de fika en massa tårta och maränger! Oja, tanken var väl att få i oss tillräckligt med mat och att sedan köra lite styrke träning, allt för att aldrig mer bli retad för våra "för små muskler" och ALDRIG några mer fladdrande tävlingsdräkter/tights ! Fast... vi orkade inte riktigt med styrke träning efter allt svullande så vi smög ner till bastun och stekte istället! kan man ha det bättre? Nee! :)


Under säsongen 08-09 har vi blåbär lärt oss att valla ! De trodde ingen i början av året.. så sug på den!
Även om jag mot alla odds kan erkänna att ibland så blir det fel.. tror vi är proffs på att valla för att få sämre fäste (!) bara att fråga om ni har funderingar över vallning.


Vi har jävligt roligt också! de ska ni veta, tror nog inget annat skidgymnasium har så roligt som vi har det, helt seriöst. För seriösa det är vi ALLTID ! 24/7 52 veckor om året så de så! okejokej jag vet vad ni tänker: det går ju bara inte! och visst såklart det finns svackor med lite osäriöshet som "host" några inspelade filmer som "host" är fina. Men man är väl inte mer än människa? eller ?;)

Kram Louise

Kommentarer
Postat av: Becka

Äntligen lite uppdatering, bra jobb där Louise! Och det finns ju faktiskt olika sätt att fylla ut tightsen, gym är ju den ena, men glass är ju faktiskt en annan! Så länge man når målet spelar väl vägen dit ingen roll? ;)

2009-03-31 @ 13:20:26
URL: http://rebbens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0