1 AprilDet vi  har kommit fram till är att fytusan vad härligt det är när man är ute i spåren och svettas och så plötsligt ser man en Bänk !!!! Det är inte varje dag man kan bli så glad.  Vi gillar verkligen att steka, denna video fick vi tillägnade åt oss under årets usm http://www.youtube.com/watch?v=cEzQNYjD2Gk 
Dagens pass var ett "gör som du känner" pass så vi passade på att leka lite.. fart-lek :) Spratt i bena och svetten pärlade sig i pannan medans vi kämpade i den blöta snön! sen hittade vi den där omtalade bänken och satte oss.

Ett stort problem är vart vi ska ta vägen nästa år, vi har en del allternativ. antingen hitta nån gammal husvagn och parkera utanför hemmet, kan säkert få nån av dom nya ettorna att slänga ut en skarvsladd så vi kan få el. eller så har vi hört att dom säljer billiga tält på ÖB, de skulle vara rätt praktiskt, vi kan ju liksom bo vart vi vill! hur coolt som helst. Allternativ tre kan vara att ta sig in i Röjsmo hallen och ocupera ett omklädningsrum, sätta för några bräder så inga hockyspelare kommer in, så äre ju kirrat ! De är svåra beslut vi lever med varje dag.. eller skjuter framför oss varje dag rättare sagt.Det pågår skönhets salong på elevhemmet just i skrivandets stund. Riktigt trevligt, även om killarna inte riktigt förstår varför man måste ha nagellack på tånaglarna när ingen ser dom ändå. Men DHA?? när man duschar och sover tex !!!!!!!

Kram Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0