Läger med Meråker !

Lägret började med en liten rullskidtur ! Vi skulle åka från Järpen mot vålådalen. Och för att komma dit måste man åka på E14 en bit, vi tyckte det var lite läskigt men som tur är hade man sett till att dom varnade på radion varje kvart om "galningarna " som var ute på vägarna. Så vi överlevde !
Vi blev omblåsta av norrmännen också som tydligen hade lagt flour under rullskidorna !

Vi kom fram och fick våra stugor, Ettan tjejerna bodde med varandra och Tvåan tjejerna med varandra. Vi såg verkligen fram imot att få komma in i en uppvärmd och mysig stuga för vi var lite kall efter rullskidåkningen. Men ikke för stugorna var IS kalla ! Men de ordnade sig efter ett tag.

Maten var som alltid utsökt ! Med efterrätt och allt , de är vi inte bortskämda med ! Inte för att vi klagar på maten!
Lördag började med ett intervallpass på Gunders mosse. Det var ett riktigt gris pass men riktigt skönt att få bränna ur sig lite.
Eftermiddags passet var ett styrke pass inne i gympasalen, vi blev indelade i fyra grupper och körde mycket par övningar. Det var riktigt skoj !

Vi har också skapat lite bättre kontakt med vårt grannland i helgen , men dom blev lite kaxiga efter vinsten i dragkampen.

Lägret avslutades med Stavgång / springning  upp på skutan. Vi klädde på oss hur mycket kläder som helst ner i stugan och tänkte men shit solen skiner vad fan har jag så här mycket kläder på mej för ? MEn det var nog tur det ! För där uppe blåste det 16-17 meter/sekund och snöade som attan.  Det var inte många som kämpade sig ända upp, men dom var tappra (Y) Julia, Louise och Emma W kämpade sig upp till Kabinhuset men där stoppade Jenny oss och sa att om vi gick längre skulle vi Blåsa bort ! Och det ville vi ju inte så vi tog oss hel skinnade ner till Holiday Club där bastubad i deras sauna world och god mat väntade. Innan Bussarna gick hem till Järpen igen.

Jag skulle tro att alla somnade skönt den kvällen !

/ Louise och Julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0